niedziela, 24 marca 2013

Tutorial na czekoladowego batonika

Cześć! ;) Dziś przygotowałam dla Was niespodziankę w postaci tutorialu. Ta niespodzianka była troszkę spodziewana, bo wspomniałam coś w poprzednim poście, ale tam... :D Mam nadzieję, że wszystko jest zrozumiałe.









Na koniec ozdabiamy batona według własnego widzimisię, wbijamy szpilkę i pieczemy! Przykładowy efekt:



W razie jakichkolwiek niejasności czy też wątpliwości, śmiało pytajcie!
Jeśli zrobicie batonika z mojego tutorialu, z szacunku do mej pracy, dajcie w poście link do tutka, z którego korzystaliście. ;)

33 komentarze:

  1. Świetny tutorial! Napewno spróbuję! Mam nadzieję że mi wyjdzie równie ładnie jak Tobie ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Fajny tutek, prawie identycznie robię pralinki ;>

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetny pomysł muszę wypróbować. :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Niezły tutek ;) Ładne kolorki modeliny. To fimo, tak?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. fakt tutek ciekawy, a co do modeliny to przecież Kate napisała że jedna to FIMO classic champagne a druga FIMO soft chocolate no to gdzie tu wątpliwości...

      Usuń
  5. super kursik:) gratulacje!

    OdpowiedzUsuń
  6. MUSZĘ WYPRÓBOWAĆ *.*
    Wygląda jak mój ukochany Mars <3
    Świetny tutorial :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Dziękuję , skorzystam :) .

    OdpowiedzUsuń
  8. Fajne! Kolejny pomysł, przyda się. Dziękuję.

    OdpowiedzUsuń
  9. Nigdy nie robiłam jeszcze miniaturowego jedzenia z fimo. Chętnie wykorzystam ten tutorial o powołam się na Ciebie :) Jest super. Czym odcinałaś kawałek, żeby utworzyć nadgryzienie? Jak zrobiłaś ten zdobiony wierzch batonu?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nacięcie odkroiłam żyletką, którą odpowiednio wygięłam. ;) A wierzch batonu wykonałam z Fimo Liquid.

      Usuń
    2. Dzieki :) Jutro biegne po fimo :)

      Usuń
  10. super, muszę w wolnym czasie spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Mniam , jaki superaśny tutorial ;) Wygląda jak prawdziwy ;). Zaraz zaobserwuje ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. wydaje się to takie proste :) Świetny jest aż ma się ochotę go zjeść :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Czytelnie, ładnie, słodko <3

    OdpowiedzUsuń
  14. Super tutorial, bardzo przydatny! Pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń
  15. Świetne rzeczy robisz :) Więc zapraszam do mnie po wyróżnienie w Libster Award :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Ale super! Wszystko fajnie, przejrzyście wyjaśnione. Z pewnością skorzystam :)

    OdpowiedzUsuń
  17. świetne *.*
    Jestem 80 obserwatorem :P
    zapraszam do siebie http://hopeorbelieve.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  18. Wow! Wydaje się takie proste, jak o tym piszesz :D ALe ja niestety do takich rzeczy mam dwie lewe ręce ;)
    pozdrawiam
    Monika

    OdpowiedzUsuń
  19. Super!
    Na pewno spróbuję :D

    OdpowiedzUsuń
  20. bardzo fajny ;)
    http://modelinowafantazja.blogspot.com/ zapraszam ;D

    OdpowiedzUsuń
  21. MEGA, też chcę taki! Szkoda, że to nie moja dziedzina póki co, może kiedyś...

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedzenie mojego bloga :)
Za każdy komentarz się odwdzięczę.